Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-08@17:30:58 GMT

فولاد آرنای ایران، نامزد زیباترین ورزشگاه جهان

تاریخ انتشار: ۲ اسفند ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۸۳۳۰۶۹

فولاد آرنای ایران، نامزد زیباترین ورزشگاه جهان

کاربران این سایت می‌توانند 5 ورزشگاه را از میان فهرست 27 ورزشگاه معرفی شده با دادن 1 تا 5 ستاره انتخاب کنند. هر ستاره به منزله یک امتیاز برای ورزشگاه انتخاب‌ شده خواهد بود. این را‌ی‌گیری تا روز سوم مارس 2019 (12 اسفند) برای کاربران ادامه دارد. همچنین از جمله معیارهای انتخاب نامزدهای بهترین ورزشگاه‌های جهان ظرفیت حداقل 10 هزار تماشاگر و افتتاح در سال 2018 میلادی با برگزاری یک بازی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آرای نهایی هیات داوران شامل طراحان و معماران ورزشگاه‌های فوتبال بدون در نظر گرفتن آرای عمومی در روزهای 7 و 8 مارس اعلام خواهد شد. در توصیف ورزشگاه فولاد آرنا آمده است که ۴۰ میلیون دلار برای ساخت آن هزینه شده و ظرفیت ۲۷، ۵۰۱ نفر را داراست. زمان ساخت این ورزشگاه نیز از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ اعلام شده و به این معناست که یک دهه ساخت این ورزشگاه به طول انجامیده است. این ورزشگاه قرار است میزبان بازی‌های خانگی فولاد باشد، اما هنوز فولاد در این ورزشگاه نتوانسته است، بازی داشته باشد.

در ورزشگاه فولاد آرنا 19 جایگاه دوربین تعبیه شده 3 عدد در غرب، 2 عدد روی چمن، یکی در شرق، 2 عدد زیر اسکوربورد‌ها، 3 عدد روی سقف، 8 عدد هم اطراف زمین برای دوربین‌های سیار و پشت دروازه‌ها. چمن فولاد آرنا مجهز به سیستم هیتینگ و مناسب با آب و هوای مناطق گرمسیری است. مهم‌ترین ویژگی این ورزشگاه که آن را نسبت به سایر ورزشگاه‌های ایران متمایز کرده، مسقف بودن و نبود پیست تارتان (پیست دو و میدانی) در کنار زمین است. ورزشگاه مجهز به چهار عدد رختکن هست، دو عدد رختکن اصلی که برای بازی‌های رسمی استفاده خواهد شد. از نظر روشنایی فولاد آرنا یکی از بهترین ورزشگاه‌های ایران است.

فهرست 27 نامزد کسب عنوان زیباترین ورزشگاه جهان در سال 2018 به شرح زیر هستند: 1. ورزشگاه آئودی فیلد (امریکا) 2. ورزشگاه بانس (امریکا) 3. ورزشگاه باتمن (ترکیه) 4. ورزشگاه بورسا بلدیه (ترکیه) 5. ورزشگاه DVTK (مجارستان) 6. ورزشگاه دیاربکر (ترکیه) 7. فولاد آرنا (ایران) 8. گنرال آره‌نا (استرالیا) 9. ورزشگاه کوسائلی (ترکیه) 10. مول آره‌نا (مجارستان) 11. ورزشگاه موردویویا (روسیه) 12. ورزشگاه المپیک دینامو (بلاروس) 13. ورزشگاه نجف (عراق) 14. ورزشگاه اوپتوس (استرالیا) 15. روستوف آره‌نا (روسیه) 16. سامارا آره‌نا (روسیه) 17. ورزشگاه اسپور توتو (ترکیه) 18. ورزشگاه پولو مازا (ایتالیا) 19. ورزشگاه کالینینگراد (روسیه) 20. ورزشگاه نیژنی نووگرود (روسیه) 21. ورزشگاه سان دویل (امریکا) 22. ورزشگاه سوژو (چین) 23. ورزشگاه تیره (ترکیه) 24. اکاترینبورگ آره‌نا (روسیه) 25. وولگوگراد آره‌نا (روسیه) 26. ورزشگاه وویوانه (چین) 27. ورزشگاه زائوژوآنگ (چین).

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۸۳۳۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهان در شوک اتمی: روسیه و چین در ماه، پایگاه هسته‌ای می‌سازند

به گزارش خبرآنلاین، مارس (اسفند) گذشته بود که روس‌کوسموس از قصد خود برای همکاری با چین در ساخت یک راکتور هسته‌ای خودکار روی ماه در طول دهه آینده خبر داد تا انرژی پایگاه پیشنهادی روی ماه را تأمین کند.

«یوری بوریسوف» مدیرکل روس‌کوسموس، دو ماه پیش گفت که برای ساخت این پایگاه، به دنبال استفاده از موشک‌های هسته‌ای جهت انتقال محموله به ماه است؛ اما دانشمندان دو کشور هنوز نمی‌دانند که چگونه باید این فضاپیما را ایمن ساخت.

در مقاله‌ای که خبرگزاری دولتی ریانووستی در روز چهارشنبه منتشر کرد، بوریسوف گفته است که «توسعه این نیروگاه هسته‌ای در دست اجرا است و دو کشور روی ایجاد امکانات آزمایشی و تحقیقاتی به‌عنوان بخشی از این پروژه کار می‌کنند.

بوریسف افزود: «ایستگاه تحقیقاتی بین‌المللی قمری (ILRS) در دو مرحله از سال 2025 تا 2035 برنامه‌ریزی شده و شامل چندین ماژول است. توسعه منبعی مطمئن، بلندمدت و طولانی‌مدت انرژی هسته‌ای در ماه بسیار مهم است، زیرا شب ماه حدود 14 شبانه‌روز زمینی طول می‌کشد و پنل‌های خورشیدی نمی‌توانند انرژی کافی را برای کار کردن وسایل الکتریکی در چنین دوره طولانی‌مدتی ذخیره کنند».

روس‌کوسموس و سازمان ملی فضایی چین (CNSA)، اولین بار در سال 2021 اعلام کردند که قصد دارند ILRS را بسازند و در آن زمان، گفتند که از حضور شرکای بین‌المللی استقبال می‌کنند؛ بااین‌حال، تحریم‌های ایالات‌متحده علیه روسیه به دنبال تهاجم تمام‌عیار این کشور به اوکراین در فوریه 2022 به رکود روابط بین این کشورها کمک کرده است و با این حساب، بعید است که فضانوردان ناسا اجازه بازدید از این پایگاه را پیدا کنند.

نگرانی از فعالیت‌های نظامی در فضا

تاکنون هیچ پیشنهادی مبنی بر وجود جنبه نظامی این پروژه بین روسیه و چین وجود ندارد و این، درحالی است که روابط اقتصادی و دیپلماتیک این دو کشور از زمان آغاز جنگ در اوکراین، عمیق‌تر شده است.

در ماه مارس، اندیشکده انستیتوی مطالعات جنگ (ISW) گفت که احداث پایگاه روی ماه، نشان‌دهنده «مشارکت راهبردی بلندمدت چین با روسیه برای موضع‌گیری علیه غرب و احتمالاً تهدید کردن آن» است.

یک ماه پیش از آن، قانون‌گذاران آمریکایی از جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا خواسته بودند تا اطلاعات مربوط به «تهدید جدی امنیت ملی» را که شایع شده بود سلاح هسته‌ای ضدماهواره‌ای روسیه است، از طبقه‌بندی خارج کند. مسکو در مقابل وجود چنین سلاحی را رد کرد.

وزارت امور خارجه آمریکا به نیوزویک گفته است که ایالات‌متحده، روسیه و چین همگی اعضای کمیته استفاده صلح‌آمیز از فضا در سازمان ملل متحد هستند و پرتاب هر سیستم هسته‌ای فضایی نیازمند ارائه تحلیل دقیق و آگانه ایمنی و خطرات است.

منبع: نیوزویک

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904394 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • معبد اژد‌ها یکی از غیر معمول‌ترین و زیباترین معابد تایلند (فیلم)
  • جهان در شوک اتمی: روسیه و چین در ماه، پایگاه هسته‌ای می‌سازند
  • نیایش‌های «کیخسرو» ناب‌ترین و زیباترین نیایش‌های ادب فارسی است
  • مسکو در بزنگاه تصمیم درباره اردوغان
  • خیبر خرم‌آباد در ورزشگاه " لر آرنا " میزبان حریفان خواهد بود
  • ترکیه: عملیات علیه رفح تمام جهان را تحت تاثیر قرار خواهد داد
  • «پوتین» به چین و ترکیه سفر می‌کند
  • شنول گونش نامزد جدی هدایت تیم ملی کره
  • طبیعت چشم‌نواز دورود لرستان + فیلم
  • چالهان اوغلو یکی از بهترین‌های جهان است